Grå Brorskap, det

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk

Væpnet gruppe som vokste fram i forbindelse med den Avinsk-Kushittiske krig 753 - 786 eN (62 - 95 eE). Brorskapet var en vikig brikke i forsvaret av Avignon, men har senere stort sett tatt rene leieoppdrag, både for privatpersoner og for statene Avignon og Tril.

Brorskapet driver sitt virke gjennom et utall stråmenn, og det er tilsynelatende ingen som vet hvem som er medlem av det Grå Brorskap og hvem som ikke er det. Likevel sies det at de som vil ha kontakt med dem får det, og at at brorskapet setter sin ære i å alltid gjennomføre et oppdrag. Flere Storhertuger har satt seg fore å utrydde brorskapet i Avignon, uten å komme noen vei. Skjønt de aller færreste vet noe om borskapet ut over at de tilsynelatende lever av å være leiesoldater, har de i noen grad oppnåd en posisjon i avinsk politikk gjennom samarbeide med forskjellige stridende fraksjoner.

Hvor det Grå Brorskap har sine baser (om de har noen) er ikke kjent, men de er mest kjent i Avignon, og mange mener de har sin opprinnelse og sine baser der.