Hovedside

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
Kart over verden uten grenser

Velkommen til Encyclopedia Corvia

Dette er et oppslagsverk over Ravnaverden, den rollespillverden som har blitt skapt av alle bidragsyterne til Ravns laiver. Disse sidene er både ment som en hyllest til alle som har arbeidet for å gjøre denne verden levende og som en base for at alt dette arbeidet ikke skal gå tapt.

Vi håper dette vil spore nye arrangører til å ta i bruk Ravnaverden. For dem og deres spillere som skal tre inn i denne spennende verden, er Encyclopedia Corvia ment som både inspirasjon og bakgrunnsmateriale. Et slikt verk blir naturligvis aldri komplett. Hvis du ikke finner emner du mener er viktige kan du opprette en bruker og legge dem inn.

Antall artikler i EC så langt: 1 064

Om artiklene

EC er skrevet med Ravnaverden som ståsted. Det betyr at artiklene liksom er skrevet av personer i Ravnaverden. Husk det når du leser. Endel av artiklene inneholder en gul rute med informasjon fra vårt eget ståsted, med referanser fra vår egen verden.

Ravnaverden er fortsatt under utvikling, og tiden går. Sommeren 2010 avholdt Ravn «Sommerlaiven 2010», som fant sted i Radal i Ravnariket i år 1182 etter Numena, eller aN. Arrangørene og andre jobber med å få artiklene skrevet om slik at de reflekterer hendelsene på laiven.

Startpunkter

Her er noen lenker man kan starte på, og derfra klikke seg videre.