Forskjell mellom versjoner av «Actaia»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
 
Linje 1: Linje 1:
Rahelsk prest, og leder for ett av de tre kollegiene som utgjør det anthaistiske presteskapet. For å bli utnevnt til a. må man være en prest av høy rang, og ha gjennomført enkelte komplekse magiske ritualer. I tillegg er det i praksis nødvendig å være medlem av adelsslekten [[Act]], selv om det ikke er et formelt krav.
+
[[Rahel]]sk prest, og leder for ett av de tre kollegiene som utgjør det [[antha]]istiske presteskapet. For å bli utnevnt til Actaia må man være en prest av høy rang og ha gjennomført enkelte komplekse magiske ritualer. I tillegg er det i praksis nødvendig å være medlem av adelsslekten [[Act]], selv om det ikke er et formelt krav.
  
En prest som har status som a. kan ikke bli medlem av ''bhaikt''-kollegiet.
+
En prest som har status som Actaia kan ikke bli medlem av [[bhaikt-kollegiet]], det øverste råd av anthaistiske prester.

Revisjonen fra 7. des. 2006 kl. 20:21

Rahelsk prest, og leder for ett av de tre kollegiene som utgjør det anthaistiske presteskapet. For å bli utnevnt til Actaia må man være en prest av høy rang og ha gjennomført enkelte komplekse magiske ritualer. I tillegg er det i praksis nødvendig å være medlem av adelsslekten Act, selv om det ikke er et formelt krav.

En prest som har status som Actaia kan ikke bli medlem av bhaikt-kollegiet, det øverste råd av anthaistiske prester.