Dødsriket

Fra EC
Revisjon per 30. aug. 2011 kl. 10:19 av Lubricus (diskusjon | bidrag) (Ny side: Konsept i Hånden-troen. D. ble opprettet av Hånden for å huse de troende etter døden, så de skulle få beholde sin identitet til evig tid, i motsetning til andre døde, som etter h…)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Konsept i Hånden-troen. D. ble opprettet av Hånden for å huse de troende etter døden, så de skulle få beholde sin identitet til evig tid, i motsetning til andre døde, som etter hvert blir oppslukt av eteret, eller omformes til andre vesener.

I følge Håndens bok ble St. Kneussus satt til å vokte porten til D., slik at de døde ikke vandret ut av det i vannvare, og for å beskytte de døde troende mot både demoner og andre åndelige vesener. Da St. Kneussus ble kastet ut av Håndens engere krets i år 1000 aN, ble den nye helgenen St. Loup gitt denne oppgaven, men porten forfalt med Håndens kraft etter hvert som prestene ble utradert i Ravnariket og Rahel på 1100-tallet.

Etter omformingen av numenismen til rahelsk numenisme ble St. Loup igjen satt til å vokte over D., men Antha bestemte at det var opp til hver enkelt troende om han eller hun ville tilbringe evigheten i D. eller ikke. Antha forbeholder seg også retten til å hente ut spesielt utvalgte døde til å tjene Ham som åndelige rådgivere.