Forskjell mellom versjoner av «Gardapasset»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
(New page: Pass gjennom Gråfjellene. Gardapasset er normalt farbart vinterstid og er eneste rute mellom Gardariket og landene i vest hvor det kan fraktes tynger utsyr som krever vogner. Pass...)
 
 
(Én mellomliggende revisjon av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
Pass gjennom [[Gråfjellene]]. Gardapasset er normalt farbart vinterstid og er eneste rute mellom [[Gardariket]] og landene i vest hvor det kan fraktes tynger utsyr som krever vogner. Passet ble brukt av Kong Perignius I av [[Ravnariket]] på hans fatale hærferd mot Gardariket i 386 eE (1077[[eN]]).
+
Pass gjennom [[Gråfjellene]]. Gardapasset er normalt farbart vinterstid og er eneste rute mellom [[Gardariket]] og landene i vest hvor det kan fraktes tynger utstyr som krever vogner. Passet ble brukt av Kong Perignius I av [[Ravnariket]] på hans fatale hærferd mot Gardariket i 386 eE (1077[[eN]]).
  
 
==Se også==
 
==Se også==
 
*[[Eigatun, Perignius I, Kong-]]
 
*[[Eigatun, Perignius I, Kong-]]
 +
 +
[[Kategori: steder]]

Nåværende revisjon fra 12. jul. 2010 kl. 18:02

Pass gjennom Gråfjellene. Gardapasset er normalt farbart vinterstid og er eneste rute mellom Gardariket og landene i vest hvor det kan fraktes tynger utstyr som krever vogner. Passet ble brukt av Kong Perignius I av Ravnariket på hans fatale hærferd mot Gardariket i 386 eE (1077eN).

Se også