Forskjell mellom versjoner av «Gråfjellene»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
 
Linje 1: Linje 1:
Gråfjellene skiller [[Gardariket]] fra sine naboer i vest: [[Ravnariket]] og [[Eidaland]]. Fjellene er nordre del av den fjellkjeden som skiller Gardariket, [[Tril]] og de avinske områdene på den ene siden og Eidaland, Ravnariket og [[Rahel]] på den andre siden. Eneste farbare pass vinterstid er Gardapasset. Mot sør går fjellkjeden over I Avinfjellene.
+
Gråfjellene skiller [[Gardariket]] fra sine naboer i vest: [[Ravnariket]] og [[Eidaland]]. Fjellene er nordre del av den fjellkjeden som skiller Gardariket, [[Tril]] og de avinske områdene på den ene siden og Eidaland, Ravnariket og [[Rahel]] på den andre siden. Eneste farbare pass vinterstid er [[Gardapasset]]. Mot sør går fjellkjeden over i [[Avinfjellene]].
 
 
==Se også==
 
*[[Avinfjellene]]
 
*[[Gardapasset]]
 
  
 
[[kategori: steder]]
 
[[kategori: steder]]

Nåværende revisjon fra 12. jul. 2010 kl. 18:03

Gråfjellene skiller Gardariket fra sine naboer i vest: Ravnariket og Eidaland. Fjellene er nordre del av den fjellkjeden som skiller Gardariket, Tril og de avinske områdene på den ene siden og Eidaland, Ravnariket og Rahel på den andre siden. Eneste farbare pass vinterstid er Gardapasset. Mot sør går fjellkjeden over i Avinfjellene.