Forskjell mellom versjoner av «Lumaphobos, Felix»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
Linje 1: Linje 1:
[[Kush]]ittisk trollmann og alkymist som virket på 950 og -60 tallet [[eN]] (250 og -60 tallet eE). Mest kjent for sitt arbeide med å lage gull sammen med [[Luciano deSpell]]. I følge De Spells egne berettelser lykkes de, men dette betviles sterkt da det ikke har lykkes å gjenta eksperimente under kontrollerte forhold.
+
[[Kush]]ittisk trollmann og alkymist som virket på 950 og -60 tallet [[eN]] (250 og -60 tallet eE). Mest kjent for sitt arbeide med å lage gull sammen med [[Luciano deSpell]]. I følge De Spells egne berettelser lykkes de, men dette betviles sterkt da det ikke har lykkes å gjenta eksperimentet under kontrollerte forhold.
 +
Navnet Felix Lumaphobos er ikke kushittisk, men likner mer på Khontisk. Det spekuleres i om navnet er falskt. F. sitt reelle navn er i så fall ukjent.
  
 
==Se også==
 
==Se også==

Revisjonen fra 11. feb. 2010 kl. 14:48

Kushittisk trollmann og alkymist som virket på 950 og -60 tallet eN (250 og -60 tallet eE). Mest kjent for sitt arbeide med å lage gull sammen med Luciano deSpell. I følge De Spells egne berettelser lykkes de, men dette betviles sterkt da det ikke har lykkes å gjenta eksperimentet under kontrollerte forhold. Navnet Felix Lumaphobos er ikke kushittisk, men likner mer på Khontisk. Det spekuleres i om navnet er falskt. F. sitt reelle navn er i så fall ukjent.

Se også