Forskjell mellom versjoner av «Peters, Garrad»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
 
(2 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Byrd]]isk trollmann som skal ha levet omkring [[Sta. Numena]]s død (691 [[fE]]). Peters skal ha vært sin tids største trollmann, men ble rasende og gal da helgenen opphøyet hans bror, den uduglige drukkenbolten Kneussus til helgen. Det sies også at Peters sto opp fra de døde for å heven seg på Kneussus under de tumulte hendelsene i [[Toft]] i 1000 eN (409 eE) og at det til slutt var han som felte helgenen.
+
[[Byrd]]isk trollmann som skal ha levet omkring [[St. Numena]]s død (691 [[fE]]). Peters skal ha vært sin tids største trollmann, men ble rasende og gal da helgenen opphøyet hans bror, den uduglige drukkenbolten Kneussus til helgen. Det sies også at Peters sto opp fra de døde for å hevne seg på Kneussus under de tumulte hendelsene i [[Toft]] i 1000 eN (409 eE) og at det til slutt var han som felte helgenen.
  
 
I [[skolemagi]]en er Peters kjent som Garradaius og er regnet som opphavsmann til Garradaius' arkanum.
 
I [[skolemagi]]en er Peters kjent som Garradaius og er regnet som opphavsmann til Garradaius' arkanum.
Linje 7: Linje 7:
 
*[[Garradaius]]
 
*[[Garradaius]]
 
*[[Garrad bjørnemannen]]
 
*[[Garrad bjørnemannen]]
*[[Kneussus, St.]]
+
*[[St. Kneussus]]
*[[Numena, Sta.]]
+
*[[St. Numena]]
 +
 +
[[Kategori: Magikere]]

Nåværende revisjon fra 11. feb. 2010 kl. 16:41

Byrdisk trollmann som skal ha levet omkring St. Numenas død (691 fE). Peters skal ha vært sin tids største trollmann, men ble rasende og gal da helgenen opphøyet hans bror, den uduglige drukkenbolten Kneussus til helgen. Det sies også at Peters sto opp fra de døde for å hevne seg på Kneussus under de tumulte hendelsene i Toft i 1000 eN (409 eE) og at det til slutt var han som felte helgenen.

I skolemagien er Peters kjent som Garradaius og er regnet som opphavsmann til Garradaius' arkanum.

Se også