Forskjell mellom versjoner av «Regulus»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
 
Linje 1: Linje 1:
Regulus er det utrykket magikere bruker om [[okkultitt]] slik man gjerne finner den i naturform, som en blå eller blålig stein. Regulus er meget etterspurt av magikere, som bruker det i sine ritualer. I grubene i [[Dre]] ble det gravet ut store mengder Regulus som ble brukt i mørtelen til den store [[Okkultittmuren]].
+
Regulus er det utrykket magikere bruker om [[okkultitt]] slik man gjerne finner den i naturform, som en blå eller blålig stein. Regulus er meget etterspurt av magikere, som bruker det i sine ritualer. I grubene i [[Dre]] ble det gravet ut store mengder Regulus som ble brukt i mørtelen til den store [[Okkultittmuren]]. I nyere tid er det gjort store funn av R. i Koloniene.
  
  
 
Se også:
 
Se også:
 
*[[Okkultose]]
 
*[[Okkultose]]

Revisjonen fra 12. jul. 2010 kl. 11:40

Regulus er det utrykket magikere bruker om okkultitt slik man gjerne finner den i naturform, som en blå eller blålig stein. Regulus er meget etterspurt av magikere, som bruker det i sine ritualer. I grubene i Dre ble det gravet ut store mengder Regulus som ble brukt i mørtelen til den store Okkultittmuren. I nyere tid er det gjort store funn av R. i Koloniene.


Se også: