Forskjell mellom versjoner av «Samaransk»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
(Ny side: Zuolisk språk. S. er det offisielle språket i alle provinsene i Samara bortsett fra tre: Razh-ibn-Zathuri og Basr-al-Hemnet har khezisk som offisielt språk, mens [[Va...)
 
 
Linje 1: Linje 1:
[[Zuolisk]] språk. S. er det offisielle språket i alle provinsene i [[Samara]] bortsett fra tre: [[Razh-ibn-Zathuri]] og [[Basr-al-Hemnet]] har [[khezisk]] som offisielt språk, mens [[Valeria]] har [[valeriansk]] som offisielt mål. Det antas at s. er det språket i verden som flest mennesker kan snakke. Språket er nært beslektet med [[fandrisk]] og [[khezisk]], og fjernere beslektet med [[valeriansk]], [[ifsisk]] og [[khazisk]].
+
[[Zuolisk]] språk. S. er det offisielle språket i alle provinsene i [[Samara]] bortsett fra tre: [[Razh-ibn-Zathuri]] og [[Basr-al-Hemnet]] har [[khezisk]] som offisielt språk, mens [[Valeria]] har [[valeriansk]] som offisielt mål. Det antas at s. er det språket i verden som flest mennesker kan snakke. Språket er nært beslektet med [[fandrisk]] og [[khezisk]], og fjernere beslektet med valeriansk, [[ifsisk]] og [[khazisk]].
  
 
[[Kategori:Språk]]
 
[[Kategori:Språk]]

Nåværende revisjon fra 8. feb. 2010 kl. 14:04

Zuolisk språk. S. er det offisielle språket i alle provinsene i Samara bortsett fra tre: Razh-ibn-Zathuri og Basr-al-Hemnet har khezisk som offisielt språk, mens Valeria har valeriansk som offisielt mål. Det antas at s. er det språket i verden som flest mennesker kan snakke. Språket er nært beslektet med fandrisk og khezisk, og fjernere beslektet med valeriansk, ifsisk og khazisk.