Forskjell mellom versjoner av «Soutiengorge»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
m (Soutingore flyttet til Soutiengorge: Feilstaving)
Linje 1: Linje 1:
 
Våpen: På blå bunn, tre gyldne roser.
 
Våpen: På blå bunn, tre gyldne roser.
  
Soutingore er en av tre adelsfamilier med tronsrett i [[Ravnariket]]. De to andre er familiene [[de Rayall]] og [[Eigatun]]. Familien er oprinnelig fra [[Vannes]] sør i [[Avignon]]. Flere riddere av huset Soutingore fulgte den avisnke ekspedisjonsstyrken under [[Agiton, Cedrique|Cedrique Agiton]] i 690 eE (1 fE) og deltok i [[Eigatun, Slaget ved|slaget ved Eigatun]] året etter.
+
Souteingorge er en av tre adelsfamilier med tronsrett i [[Ravnariket]]. De to andre er familiene [[de Rayall]] og [[Eigatun]]. Familien er oprinnelig fra [[Vannes]] sør i [[Avignon]]. Flere riddere av huset Soutiengorge fulgte den avinske ekspedisjonsstyrken under [[Agiton, Cedrique|Cedrique Agiton]] i 690 eE (1 fE) og deltok i [[Eigatun, Slaget ved|slaget ved Eigatun]] året etter.
  
Familien fikk tronsrett etter at den unge Transistus Soutingore (se: [[Transistus I, Soutingore, Kong-]] tok over styringen i det sørlige Ravnariket og fordrev [[Skyggen]] fra deres hovedsete i [[Radal]] i 147 eE (838 eN). Kong Transistus I Soutingore fikk Ravnariket en stabil kongsmakt, og er i Ravnariket utsatt for noe nær en helgendyrkelse, og annsees som landens "virkelige konge". Familien har siden hatt tronen i vekslende perioder, sist under [[Soutingore, Transistus III, Kong-|Transistus III Soutingore]], som ble drept av [[De Rayall, Fuscus I, Kong-|Kong Fuscus I "den Gudløse"]] i 407 eE (1098 eN).
+
Familien fikk tronsrett etter at den unge Transistus Soutiengorge (se: [[Transistus I, Soutiengorge, Kong-]] tok over styringen i det sørlige Ravnariket og fordrev [[Skyggen]] fra deres hovedsete i [[Radal]] i 147 eE (838 eN). Kong Transistus I Soutiengorge utgjorde en stabil kongsmakt, og er i Ravnariket utsatt for noe nær en helgendyrkelse, og ansees som landens «virkelige konge». Familien har siden hatt tronen i vekslende perioder, sist under [[Soutiengorge, Transistus III, Kong-|Transistus III Soutiengorge]], som ble drept av [[De Rayall, Fuscus I, Kong-|Kong Fuscus I "den Gudløse"]] i 407 eE (1098 eN).
  
 
[[Kategori:Slekter]]
 
[[Kategori:Slekter]]
 
[[Kategori:Ravnariket]]
 
[[Kategori:Ravnariket]]

Revisjonen fra 9. feb. 2010 kl. 16:21

Våpen: På blå bunn, tre gyldne roser.

Souteingorge er en av tre adelsfamilier med tronsrett i Ravnariket. De to andre er familiene de Rayall og Eigatun. Familien er oprinnelig fra Vannes sør i Avignon. Flere riddere av huset Soutiengorge fulgte den avinske ekspedisjonsstyrken under Cedrique Agiton i 690 eE (1 fE) og deltok i slaget ved Eigatun året etter.

Familien fikk tronsrett etter at den unge Transistus Soutiengorge (se: Transistus I, Soutiengorge, Kong- tok over styringen i det sørlige Ravnariket og fordrev Skyggen fra deres hovedsete i Radal i 147 eE (838 eN). Kong Transistus I Soutiengorge utgjorde en stabil kongsmakt, og er i Ravnariket utsatt for noe nær en helgendyrkelse, og ansees som landens «virkelige konge». Familien har siden hatt tronen i vekslende perioder, sist under Transistus III Soutiengorge, som ble drept av Kong Fuscus I "den Gudløse" i 407 eE (1098 eN).