Forskjell mellom versjoner av «St. Arven»

Fra EC
Hopp til: navigasjon, søk
 
Linje 1: Linje 1:
Det ravnske navnet på helgenen St Harv. Håndentilbedere i Ravnariket, såk. [[Ravnatroende]] hadde aldri videre sans for den adlige St. Anton og valgte hans underhelgen i stedet.
+
St. Arven er det ravnske navnet på helgenen St Harv. Håndentilbedere i Ravnariket, såk. [[Ravnatroende]] hadde aldri videre sans for den adlige St. Anton og valgte hans underhelgen i stedet.
  
Tilbedelsen av A. har en del hedenske elementer, og ledende [[numenister]] beskylder Ravnatroende for å tilbe den [[Skyggeløse]] guden [[Arven]]. Dette teologiske spørsmålet har vært et stridspørsmål mellom Numenistene og de Ravnatroende så lenge Ravnariket har vært Håndentilbedere.
+
Tilbedelsen av St. Arven har en del hedenske elementer, og ledende [[numenister]] beskylder Ravnatroende for å tilbe den [[Skyggeløse]] guden [[Arven]]. Dette teologiske spørsmålet har vært et stridspørsmål mellom Numenistene og de Ravnatroende så lenge Ravnariket har vært Håndentilbedere.
  
 
==Se også==
 
==Se også==

Revisjonen fra 8. des. 2006 kl. 17:35

St. Arven er det ravnske navnet på helgenen St Harv. Håndentilbedere i Ravnariket, såk. Ravnatroende hadde aldri videre sans for den adlige St. Anton og valgte hans underhelgen i stedet.

Tilbedelsen av St. Arven har en del hedenske elementer, og ledende numenister beskylder Ravnatroende for å tilbe den Skyggeløse guden Arven. Dette teologiske spørsmålet har vært et stridspørsmål mellom Numenistene og de Ravnatroende så lenge Ravnariket har vært Håndentilbedere.

Se også